Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]



Mail this Foto to a friend



< Previous
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Tuesday, 24-Nov-2009 03:18
Sakura_Hanie





Ok Hanie..baju awak dah siap untuk di pakai di hari raya adha....



Mira glitz= thanks miera…miera punya pun apa kurangnya…

Dzila= kak lily suka ada satu dsign yang akak buat tu…tapi tak sempat nak buat lagi..apa ye nama design tut ak ingat lah baju dia kaler itam putih..admire dengan design tu…

lieyzaa= lily dah tengok dah lieyzaa punya d sign… lawalah kemas jer jahitannya …

Sarimah= terima kasih kak. Saya suka tengok baju raya eina punya bunga.. ……



© Pidgin Technologies Ltd. 2016